Foredrag

Kunstig intelligens: Et værktøj til dit arbejdsliv
Foredrag

Forstå og udnyt en af tidens allerstørste teknologiske trends, kunstig intelligens. Det er et værktøj uden lige, man skal kunne tøjle og holde ved lige. For inden for de næste par år vil de fleste brancher og industrier have sin egen form for kunstig intelligens. Det handler blot om tid, og derfor handler det for dig om blive bedre til at forstå hvad det er der kommer.


I dette oplæg vil du blive inspireret og guidet igennem af de mange overraskende, gode og sjove eksempler på kunstig intelligens, der er derude. Du vil få nogle tips til bedre at kunne udnytte de forskellige værktøjer i dit daglige virke, og du vil gå derfra med en viden og en færdighed, der kan styrke dit fremtidige arbejdsliv.

  • Underholdende foredrag med inspirerende og konkrete eksempler.
  • Øvelser med udvalgte kunstige intelligenser.
  • Prøv kræfter med ChatGPT, Midjourney, Teachable Machine og flere udvalgte.
Bliv skarpere på arbejdet: Udnyt teknologierne korrekt
Foredrag

I dette inspirationsoplæg kommer du tættere på tidens mest udtalte og brugte tech trends. Det handler om at kunne forstå og vide hvad der sker ude på arbejdsmarkedet for bedre at kunne udnytte det.


Med praksisnære analyser vil du komme tættere på teknologiske trends som det allestedsnærværende kunstige intelligens, du vil se eksempler på hvordan andre firmaer bruger data og IoT til at forbedre deres virke og ikke mindst hvordan XR (VR og AR) vil ændre måden vi arbejder på – både hjemme og ude.

  • Gå derfra med en viden om termer som kunstig intelligens, IoT, data, edge computing, XR, VR og AR.
  • Bliv inspireret og underholdt til at udnytte tidens største trends.
  • Kom opløftet derfra med en viden du kan bruge i dit arbejdsliv.
Udnyt fremtidens nye digitale verden, Metaverset: Bliv klogere på en af tidens største hype
Foredrag

Få en bedre forståelse af Metaverset og dets underliggende strukturer og skab forretning, der rækker langt ind i fremtiden.

Tænk hvis du havde været forudseende, inden internettet for alvor brød igennem, og havde lavet den helt rigtige forretning? Heldigvis dukker der altid nye trends op. For at kunne udnytte det, er det nødvendigt at kende til dem, før de bliver store. Sådan en trend og hype oplever begrebet ‘metaverset’ i øjeblikket. Men hvad er det helt præcist, og hvordan kan du udnytte mulighederne nu?

Det dykker vi ned i dette dobbelte foredrag med tech-journalist og -analytiker, David Guldager og XR-ekspert og analytiker, Therkel Sand Therkelsen. Her vil du få en indsigt i tidens største trend og forstå, hvad der ligger til grund, og ikke mindst hvor det bevæger sig hen.

Metaverset er ikke en enkeltstående teknologi eller platform, men en betegnelse for den næste fase af internettet, hvor den fysiske og digitale verden i højere grad smelter sammen.

  • Forstå hvor kunderne vil bevæge sig hen, og hvilke muligheder de kan udnytte
  • Få indsigt i den praktiske erfaring, der giver dig de rette redskaber til selv at arbejde med begrebet
  • Med to forskellige indgangsvinkler til metaverset vil du nemmere kunne skabe det fulde overblik over tidens absolut største megatrend
En ny dag truer, og fremtidens job ligger på lur: Udnyt det!
Foredrag

Intet kan gøre dig klar til fremtiden – undtagen dig selv.

Fremtiden er kommet, men den teknologiske udvikling stopper ikke her. Det handler om at holde fast og samtidig gøre sig klar til forandringer. Hvad kan man gøre for at holde sig oven vande, mens robotterne skyller ind over jobmarkedet, den kunstige intelligens gør flere arbejdsopgaver forældede, og tidens trends overtager arbejdsgangen?

I dette inspirerende og stærkt underholdende foredrag vil du få leveret retningslinjerne til dit nye arbejdsliv. Du bliver klædt på med fremtidens termer og nutidens teknologiske forståelser, og du vil få viden om, hvilke færdigheder det kræver for at holde fast og slå igennem.

Du vil blive præsenteret for de digitale trends som blandt andet IoT, pervasive computing, big data, immersive experiences, wearables, robotter, og hvad den kunstige intelligens kan gøre for dig. Få svaret på, hvordan de digitale trends spiller ind, og hvordan de vil ændre dit arbejdsliv.

Forhåbentlig vil det give dig svaret på, hvor du selv kan sætte ind for at gøre dig klar til morgendagens job.

Oplev i morgen i dag – et indblik i tidens digitale trends
Foredrag

Få et fornyende og morsomt indblik i de store digitale trends

Bliv inspireret af hverdagens sjove og underlige produkter

Lær mere om dig selv ud fra danskernes digitale vaner og bliv klogere på, hvad det næste store bliver

Foredraget kan skræddersyes til at omhandle dine interesser og områder

Danskernes digitale dannelse – bliv bedre til at udnytte potentialet
Foredrag

Lær om danskernes og dine egne digitale vaner

Se hvor vi bevæger os hen imod

Forstå og udnyt potentialet af de digitale muligheder

Bliv sikker i dag på nettet – IT-sikkerhed på en forfriskende og underholdende facon
Foredrag

Trusselbilledet har ændret sig, men danskerne har endnu ikke opdaget det

Undgå at blive en af de mange tusinde ramte danskere

Forstå og brug værktøjer og redskaber til at blive en mere sikker person på nettet og mobilen

Kontakt og booking

Hvis du har spørgsmål til David Guldager eller ønsker at booke et af hans foredrag, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor. Du får svar hurtigst muligt.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.