Om David guldager

David Guldager har over de seneste ti år været en fast figur i det danske mediebillede. Primært er han kendt som manden med fingeren på tech-pulsen. Siden 2008 har han været redaktør på TV 2 og analyseret og kommenteret den digitale udvikling for både private og erhvervslivet.

Han har i samme periode været fast ekspert på Go’ morgen Danmark og har de seneste to år også været vært på programmet. Dette har udvidet hans ellers stærke teknologiske profil.

I dag jonglerer David også med opgaver som konferencier for bankverden, for byggebranchen og meget mere. Desuden holder han flere foredrag om året om alt fra forandringer på jobmarkedet til fremtidens intelligente hjem.

Ved siden af arbejder David også med konkrete projekter, der kan være med til at skabe en bedre og nemmere hverdag for danskerne.

David kan med sin energiske tilgang og positive energi gøre selv de mest besværlige emner forståelige på en underholdende facon.

David Guldager som foredragsholder


David Guldager er en af Danmarks førende eksperter på det digitale område og afholder inspirerende og tankevækkende foredrag om dette emne. Med enorm succes holder David Guldager foredrag for virksomheder hele landet over, hvor han introducerer og forklarer nutidens og fremtidens digitale trends.


Med mange års formidlingserfaring på tv, på internettet og som foredragsholder ved han lige præcis, hvad der fænger publikum. David Guldager er en humoristisk og entusiastisk fortæller, der ikke holder igen med at bruge sig selv i sine foredrag.

Kontakt og booking

Hvis du har spørgsmål til David Guldager eller ønsker at booke et af hans foredrag, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor. Du får svar hurtigst muligt.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.