Foredrag

Gør hverdagen nemmere: Det betænksomme hjem er fremtiden
Foredrag

Huset og hjemmet står foran de største forandringer, siden de fire vægge blev opfundet. Fremtiden står for døren, og det samme gør mulighederne.

Nu skal vi begynde at tænke på hjemmet som en forstående og hjælpende hånd i hverdagen. Det bliver et hjem, der kan tænke og agere selv ud fra, hvordan du lever dit liv.

Det kan lade sig gøre på grund af den teknologiske udvikling, der åbner op for tendenser som internet of things, emotionelle maskiner, kunstig intelligens og robotter. Hvor er vi på vej hen i den henseende? Hvordan vil det hjælpe og gøre huset bedre og mere betænksomt? Og hvor skal man passe på at tage termen og forståelsen af det intelligente og smarte hjem?

David Guldager står i spidsen for Europas første rigtige smart home-projekt i efteråret 2019. Det bliver et hus, der bliver fyldt til bristepunktet med alt den nyeste teknologi og de fremmeste muligheder for netop at stressteste, hvor vi er henne på den teknologiske bue.

 • Bliv klogere på tidens udvikling inden for emner som IoT, robotter, kunstig intelligens og mere.
 • Få indspark og inspiration omkring smart home-bølgen
 • Foredraget vil desuden kaste lys over konkrete smart home-scenarier, forklare tidens brug af voice-assistenter og komme i dybden på fremtidens husrobotter.
 • Hør om et af Danmarks mest ambitiøse IoT-husprojekter
 • Oplev en times underholdende og fængende foredrag
Fremtidens job truer: Udnyt det!
Foredrag

“Intet kan gøre dig klar til fremtiden - undtagen dig selv”.

Teknologien og den teknologiske udvikling raser afsted, men hvordan holder man selv fast i racet og gør sig klar til fremtidens udfordringer på jobmarkedet?

I David Guldagers nye foredrag ‘Fremtidens job truer: Udnyt det’ har han sat fokus på fremtidens job, og hvad man kan gøre for at blive klar til de mange nye facetter af arbejdsmarkedet. Hvad kræver det, og hvad kan man forvente?

Det er et foredrag, der skal give tilhørerne konkrete råd og redskaber til at være rustet til den eksponentielle og digitale udvikling. David Guldager vil forklare og inspirere publikum til at kunne forstå og arbejde med de nyeste teknologiske trends, som kan være alt fra internet of things til kunstig intelligens.

 • Få konkrete råd og redskaber til selv at blive rustet til fremtiden
 • Bliv fascineret og positivt inspireret af tidens nye teknologiske muligheder
 • Bliv klogere på tidens buzzord og tendenser, der gør det nemmere at agere på tidens arbejdsmarked
Oplev i morgen i dag: Dyk ned i tidens digitale trends
Foredrag

Det flyver omkring med buzzord i den store digitaliseringstid, men hvad ligger der bag de mange termer, og hvor er udviklingen generelt på vej hen?

Det kan du få svar på i dette foredrag, der både vil fascinere og inspirere medarbejdere, ledere på arbejdsmarkedet samt den private, der gerne vil vide, hvor vi er på vej hen.

 • Få et fornyende og morsomt indblik i de store digitale trends
 • Bliv inspireret af hverdagens sjove og underlige produkter
 • Lær mere om dig selv ud fra danskernes digitale vaner, og bliv klogere på, hvad det næste store bliver
 • Foredraget kan skræddersyes til at omhandle dine interesser og områder

Kontakt og booking

Hvis du har spørgsmål til David Guldager eller ønsker at booke et af hans foredrag, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor. Du får svar hurtigst muligt.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.